Sissyboy laat zijn mooie geile penis zien

Voor een Sissyboy heeft ze toch een behoorlijk grote lul. Ziet er heerlijk uit, lekkere dikke eikel. Als je dit ’s morgens tussen je lakens vindt, dan ben je een geluksvogel.

Slappe penis met toefje schaamhaar
Slappe penis met toefje schaamhaar
Voor een Sissyboy heeft hij een behoorlijk grote penis
Voor een Sissyboy heeft hij een behoorlijk grote penis
Sissyboy showt zijn halfstijve penis
Sissyboy showt zijn halfstijve penis

Gepubliceerd door

Natasha

Hallo ik ben Natasha, een vrouw van 28 jaar. Ik ben al jaren gefascineerd door de penis. Ik vindt het ook fantastisch om de pikken van mannen te beoordelen, op grote en dikte en schoonheid. Ik ben wat je zegt een soort "Sizequeen". Dus mannen stuur mij jullie foto's van jullie mooie geile penis. Wie weet krijgen jullie een plekje op mijn pagina, uiteraard met mijn beoordeling. Foto's kan je sturen naar natasha@bangaboys.nl

9 gedachten over “Sissyboy laat zijn mooie geile penis zien”

  1. Wat een heerlijke pik als ik die in mijn mond krijg laat ik m nooit meer los tot ik echt de laatste drupel zaad eruit heb gezogen

  2. Neem kontakt met mij op dan geef ik jou de nacht van je leven ik zuig al het zaad uit je ballen en slik het met liefde door zo vaak je wil ik wil in slaap vallen met jou heeeerlijke pik in mijn mond en als ik wakker wordt gelijk je zaad proeven please geef me een teken dat jij ook wil

  3. Ik kijk elke dag vol verlangen naar je hemels lekkere pik en droom elke nacht dat je je lekkere warme sperma in mijn mond spuit

  4. Hmm. Wat een lekkere pik , wil hm lekker in m’n mond en kont. Geef je adress. Maar

  5. Geile diepe navel en besneden penis heb je
    Paul, homo nudist navelfetisjist

Reacties zijn gesloten.