Rechtop in de wind, je kan er zo bovenop zakken.

Wow deze paal staat echt rechtop in de wind, wie wil hier nu niet bovenop zakken. Tering wat een geile pik. Je ziet dat hij keihard stijf staat omdat de penisring al het bloed in zijn paal vasthoudt. Geil!

Rechtop in de wind, je kan er zo bovenop zakken.
Rechtop in de wind, je kan er zo bovenop zakken.

Gepubliceerd door

Natasha

Hallo ik ben Natasha, een vrouw van 28 jaar. Ik ben al jaren gefascineerd door de penis. Ik vindt het ook fantastisch om de pikken van mannen te beoordelen, op grote en dikte en schoonheid. Ik ben wat je zegt een soort "Sizequeen". Dus mannen stuur mij jullie foto's van jullie mooie geile penis. Wie weet krijgen jullie een plekje op mijn pagina, uiteraard met mijn beoordeling. Foto's kan je sturen naar natasha@bangaboys.nl

6 gedachten over “Rechtop in de wind, je kan er zo bovenop zakken.”

  1. jaaaaaaaaaaaaaaaaa wat geil, ram die stijve in m’n mannen kut en stoten maar, misbruik me op gruwelijke wijze

  2. Mmm ik wil je sletje zijn. Neuk me en spuit je zaad over mijn kontje. Oh wat ben ik een sletje xxx mail me

  3. Die wil ik diep in mijn keel tot jij je lading zaad in mijn keel spuit ooooooo wat ben ik geil op jou paal

Reacties zijn gesloten.