Mijn pik opmeten met een duimstok

Met een duimstok in zijn hand is deze gozer gaan meten, jawel, dertien centimeter piemel heeft die gozer. Niet het grootste formaat, wel stoer dat hij het met ons wil delen, toch?

Meten is weten, de mijne is 13 cm
Meten is weten, de mijne is 13 cm
Mijn 13 cm stijve pikkie
Mijn 13 cm stijve pikkie
Wat vinden jullie van mijn stijve pik?
Wat vinden jullie van mijn stijve pik?

Gepubliceerd door

Natasha

Hallo ik ben Natasha, een vrouw van 28 jaar. Ik ben al jaren gefascineerd door de penis. Ik vindt het ook fantastisch om de pikken van mannen te beoordelen, op grote en dikte en schoonheid. Ik ben wat je zegt een soort "Sizequeen". Dus mannen stuur mij jullie foto's van jullie mooie geile penis. Wie weet krijgen jullie een plekje op mijn pagina, uiteraard met mijn beoordeling. Foto's kan je sturen naar natasha@bangaboys.nl

3 gedachten over “Mijn pik opmeten met een duimstok”

  1. Mijn pik is 13 cm tot het randje van mijn eikel. Kan er nog 3 cm bij optellen.

  2. Die mag je wel in mijn zaad vragende keel duwen en dan lekker je warme zaad in mijn keel spuiten mmmmm lekker

Reacties zijn gesloten.