Mijn pik is niet lang maar wel moddervet!

Ik ben zeer gelukkig met mijn dikke pik, het is geen grote, lange maar hij is wel moddervet! Ik krijg alleen maar complimenten over mijn gereedschap. Dat streelt mijn EGO natuurlijk enorm. Geniet maar lekker van mijn geile dikke pik, dat doe ik namelijk ook!!

Mijn dikke neukstaaf
Mijn dikke neukstaaf
Lekker dik en hard
Lekker dik en hard
Klaar voor gebruik!
Klaar voor gebruik!
Wie maakt me stijf?
Wie maakt me stijf?

Liefhebbers van een dikke pik kunnen hun eigen neukstaaf bestellen!

Gepubliceerd door

Natasha

Hallo ik ben Natasha, een vrouw van 28 jaar. Ik ben al jaren gefascineerd door de penis. Ik vindt het ook fantastisch om de pikken van mannen te beoordelen, op grote en dikte en schoonheid. Ik ben wat je zegt een soort "Sizequeen". Dus mannen stuur mij jullie foto's van jullie mooie geile penis. Wie weet krijgen jullie een plekje op mijn pagina, uiteraard met mijn beoordeling. Foto's kan je sturen naar natasha@bangaboys.nl

2 gedachten over “Mijn pik is niet lang maar wel moddervet!”

Reacties zijn gesloten.