Mijn penis en haar seksspeeltjes

Mijn vrouw maakt foto’s van mijn stijve pik die ik vergelijk met haar twee favoriete speeltjes. Ik heb verloren, de seksspeeltjes van mijn vrouw zijn groter! Vandaar dat ze ze heeft aangeschaft natuurlijk, hahaha, grapje…

Grote zwarte dildo van mijn vrouw!
Grote zwarte dildo van mijn vrouw!

Nu zie je het verschil stuk beter!
Nu zie je het verschil stuk beter!

Deze Zwarte African Lover kan je hier bestellen!

Deze lijkt er meer op!
Deze lijkt er meer op!
Haar dildo is toch stukje groter!
Haar dildo is toch stukje groter!

Bestel hier deze Levensechte 20 centimeter vibrator!

Gepubliceerd door

Natasha

Hallo ik ben Natasha, een vrouw van 28 jaar. Ik ben al jaren gefascineerd door de penis. Ik vindt het ook fantastisch om de pikken van mannen te beoordelen, op grote en dikte en schoonheid. Ik ben wat je zegt een soort "Sizequeen". Dus mannen stuur mij jullie foto's van jullie mooie geile penis. Wie weet krijgen jullie een plekje op mijn pagina, uiteraard met mijn beoordeling. Foto's kan je sturen naar natasha@bangaboys.nl