Mijn neukvriendje is groot en lekker dik!

Ik ben zeer tevreden over mijn gereedschap hoor, krijg regelmatig complimenten over mijn neukvriendje. Ik weet wel dat ik rustig aan moet beginnen, eerst iemand in de juiste stemming brengen voordat ik helemaal los ga met mijn paal. De seks is dan ook stukken beter, lekkerder en geiler, vind ikzelf.

Mijn grote dikke neuk vriendje
Mijn grote dikke neuk vriendje

Gepubliceerd door

Natasha

Hallo ik ben Natasha, een vrouw van 28 jaar. Ik ben al jaren gefascineerd door de penis. Ik vindt het ook fantastisch om de pikken van mannen te beoordelen, op grote en dikte en schoonheid. Ik ben wat je zegt een soort "Sizequeen". Dus mannen stuur mij jullie foto's van jullie mooie geile penis. Wie weet krijgen jullie een plekje op mijn pagina, uiteraard met mijn beoordeling. Foto's kan je sturen naar natasha@bangaboys.nl

10 gedachten over “Mijn neukvriendje is groot en lekker dik!”

  1. Mijn pikkie is maar 14 cm en wordt niet meer zo stijf. Ben jaloers op de jouwe. Je hebt een lul om trots op te zijn. Ik laat hem graag zien op een ontmoetingsplaats.

  2. dromen, dromen. lieve mannen geniet van je eigen lul. je bent zoals je bent. raak a.u.b. niet gefrustreerd. met een penispomp kun je jouw lul wel dikker maken, niet langer. iedere dag enkele keren niet langer dan 15 min. zul je zien dat je eigen pik dikker wordt. succes.

Reacties zijn gesloten.