Mijn kleine pikkie van alle kanten

Ik heb hier aantal foto’s van mijn kleine pikkie, ikzelf vind hem te klein, mijn pikkie is ongeveer 12 cm stijf. Slap is het helemaal niks, maar goed hij doet het wel hoor!

Gepubliceerd door

Natasha

Hallo ik ben Natasha, een vrouw van 28 jaar. Ik ben al jaren gefascineerd door de penis. Ik vindt het ook fantastisch om de pikken van mannen te beoordelen, op grote en dikte en schoonheid. Ik ben wat je zegt een soort "Sizequeen". Dus mannen stuur mij jullie foto's van jullie mooie geile penis. Wie weet krijgen jullie een plekje op mijn pagina, uiteraard met mijn beoordeling. Foto's kan je sturen naar natasha@bangaboys.nl

4 gedachten over “Mijn kleine pikkie van alle kanten”

  1. Mmmmm je mooie kleine harde piemel wind me erg op! Zit gelijk in mn blootje op de bank met mijn pikkie te spelen pfff knoert hard en klopt kriebelt en jeukt en schreeuwt om aangeraakt te worden pffff zou zo graag voor je op mn blote knietjes gaan en je piemel in mn mond te zuigen en er aan slurpen zuigen knijpen en heeel zachtjes in bijten! Kun erikkie.

  2. Jou pikkie mag je wel een keer in mijn mond laten groeien en je zaad in mijn keel spuiten

Reacties zijn gesloten.