Mijn grote zwarte negerlul!

Volgens mij bewijs ik wel dat de Mythe geen Mythe is, maar keihard de waarheid! Negers zijn groter geschapen, mijn foto bewijst dat maar weer. Klinkt allemaal macho, dat weet ik. Ben ook gewoon maar een man met zijn behoeftes.

Mijn grote zwarte negerlul
Mijn grote zwarte negerlul

Gepubliceerd door

Natasha

Hallo ik ben Natasha, een vrouw van 28 jaar. Ik ben al jaren gefascineerd door de penis. Ik vindt het ook fantastisch om de pikken van mannen te beoordelen, op grote en dikte en schoonheid. Ik ben wat je zegt een soort "Sizequeen". Dus mannen stuur mij jullie foto's van jullie mooie geile penis. Wie weet krijgen jullie een plekje op mijn pagina, uiteraard met mijn beoordeling. Foto's kan je sturen naar natasha@bangaboys.nl

9 gedachten over “Mijn grote zwarte negerlul!”

  1. Ik schrijf deze reactie namens mijn vriendin die allang een keer
    naar een grote negerlul zoekt, discretie, gezondheid zijn een pre wij kunnen ontvangen en verplaatsen. Het betreft hier louter hetrosexueel contact. Mijn vriendin is een italiaanse schoonheid van 38 jaar.

Reacties zijn gesloten.