Grote negerlul druppelt na van zaadlozing

Wat een prachtige negerlul is dit. Het zaad druipt nog uit zijn enorme eikel. Degene die deze lul heeft zien of voelen spuiten, die zal de volle lading hebben gehad. Lekker hoor die hete stralen zaad.

Grote negerlul druppelt na van zaadlozing
Grote negerlul druppelt na van zaadlozing

Gepubliceerd door

Natasha

Hallo ik ben Natasha, een vrouw van 28 jaar. Ik ben al jaren gefascineerd door de penis. Ik vindt het ook fantastisch om de pikken van mannen te beoordelen, op grote en dikte en schoonheid. Ik ben wat je zegt een soort "Sizequeen". Dus mannen stuur mij jullie foto's van jullie mooie geile penis. Wie weet krijgen jullie een plekje op mijn pagina, uiteraard met mijn beoordeling. Foto's kan je sturen naar natasha@bangaboys.nl

8 gedachten over “Grote negerlul druppelt na van zaadlozing”

  1. Zonde van dat zaad dat op de grond druipt ik zou m helemaal leeg zuigen al dat lekkere zaad diep in mijn keel ik kan niet wachten in gedachten ben ik je al aan het pijpen

Reacties zijn gesloten.